Careers

Careers: Toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat

Toimitusjohtaja kiertotalouden edelläkävijäyritykseen

Cross Wrap Oy on osa suomalaista, perheomisteista Saalasti-konsernia, joka tunnetaan innovatiivisista teknologioista ja teollisuusstandardeiksi nousseista tuotteista kiertotalouden ja kestävän kehityksen toimialoilla. Konsernin liikevaihto on noin 43 M€. Maailmanlaajuisesti työntekijöitä on noin 160 kolmella eri mantereella viidessä eri maassa.

Cross Wrap auttaa asiakkaitaan kiertotalouden materiaalivirtojen hallinnassa: Esimerkkinä paalien ja pakkausten käsittely, kääriminen ja avaaminen tai sidontalankojen poistaminen. Lähes koko liikevaihto (2023 n. 14 M€) tulee ulkomailta. Olemme rakentaneet, toimittaneet ja asentaneet 600 konetta 65 maahan. Tämä ja yli 100 M käsiteltyä paalia ovat tae teknologiastamme ja toimivasta asiakaspalvelustamme. Uusmyyntiprojekteja meillä on noin 40 vuodessa ja niiden koko vaihtelee 150–1500 k€ välillä. Service on nyt noin 15 % lv:sta ja kasvaa vahvasti.

Millaista toimitusjohtajan työ meillä on:

 • Johdat Cross Wrapin osaavaa ja kokenutta johtoryhmää. Tämä ei vaadi aiempaa CEO-kokemusta, mutta johtoryhmä- ja liiketoimintavastuukokemusta tarvitset.
 • Vedät strategiatyötä ja johdat vuosisuunnitelmasi avulla, kasvattaen liikevaihtoa kannattavasti
 • Osallistut projekti- ja laitemyyntiin myyntijohtajaamme tukien
  • Tarvitset kansainvälistä projektimyyntikokemusta ja tajua markkinoinnin vaikutuksista. Teemme paljon digimarkkinointia ja johdamme myyntiä CRM:n avulla.
  • Toimialaosaaminen ja kokemus aftersales-liiketoiminnasta helpottaa työtäsi, mutta ei ole välttämätöntä.
 • Osallistut päätöksentekoon high-tech tuotteidemme tuotekehityksessä COO:ta tukien.
  • Tähän tarvitset kykyä ymmärtää tekniikan kaupallisia vaikutuksia, mutta et välttämättä teknistä koulutusta tai toimialaosaamista.
 • Kommunikoit hallituksen kanssa.
  • Tarvitset hyvää talousosaamista ja kykyä ymmärtää toimien taloudellista vaikutusta.
 • Kommunikointia ulospäin. Tarvitset myös erinomaista englannin kielen taitoa ja muista kielistä on hyötyä.
 • Johdat ihmisiä mahdollisimman läheltä, ja sen vuoksi on hyvä asua Kuopion talousalueella.
 • Matkustat niin messuille kuin asiakkaiden ja sidosryhmien tapaamisiin.

Perheyhtiönä vaalimme perhehenkeämme, joten yksin et joudu asioiden kanssa painimaan. Tueksesi saat ammattitaitoisen henkilöstön, joka on ylpeä tuotteistaan ja tekemisestään. Cross Wrapin 40 henkilön tiimin lisäksi tarvittavaa apua on aina saatavilla konsernin muista yhtiöistä. Lisäksi kasvua on tukemassa aktiivisen hallituksen puheenjohtaja sekä emoyhtiöstä toimitusjohtaja ja talousjohtaja. Vaikka otamme työmme kestävän kehityksen parissa vakavasti, niin meiltä löytyy myös pilkettä silmäkulmasta. Osaamme ottaa ilon irti saavutuksistamme, välillä myös koko konsernin voimin.

Yhtiömme verkossa:

Aikataulu ja hakemus:

Hae paikkaa viimeistään 3.9.2023 mennessä – tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kannustamme hakemaan taustastasi riippumatta. Rekrytointi toteutetaan yhdessä Talent Hunters Oy:n kanssa.

Lähetä ansioluettelo ja hakemus osoitteeseen:

Niina Karjalainen / Talent Hunters, niina.karjalainen@talenthunters.fi, p. 040 508 6888.

Lisätietoja tehtävästä ja hausta antaa:
Sami Lehto / Talent Hunters, sami.lehto@talenthunters.fi, p. 050 525 7755. Parhaiten Samin tavoittaa torstaina 24.8. klo 10.00–11.00 ja tiistaina 29.8. klo 14.00–15.00.

Side cutting dewiring

Subscribe to our newsletter

Keep up with the latest news, blogs, tech tips, and references - join the industry insiders!

Choose from four industry-specific newsletters to receive just the right content for you.