Rekry on auki

Rekrytointi

Katso avoimet työpaikkamme ja hae mukaan!

Mekaniikan suunnittelun ammattilainen haussa!

 

Haluisitko päästä osaksi ketterää työyhteisöä alansa johtavaan yritykseen, jonka valmistamia koneita on maailmanlaajuisesti käytössä yli 60 maassa aina Huippuvuorilta Tasmaniaan?

Cross Wrap Oy valmistaa materiaalien käärintä- ja purkulaiteita tulevaisuuden eri toimialoille. Asiakkaamme ovat jätteenkäsittely- ja energiateollisuuden toimijoita, muovinkierrätyksen ammattilaisia, paperikierrätyksen ja -prosessoinnin markkinajohtajia sekä puuteollisuuden huippufirmoja.

Cross Wrap on toiminut vuodesta 1994 saakka ja yritys on 100% kotimaisessa omistuksessa. Toimistomme sijaitsee keskellä kauneinta Järvi-Suomea Siilinjärvellä, josta käsin palvellemme asiakkaittamme ympäri maailmaa.

Haemme nyt suunnittelutiimimme vahvistukseksi mekaniikan suunnittelun ammattilaista

Mekaniikan suunnittelija tulee toimimaan monipuolisesti tiimiemme tukena. Päätoimipaikkamme on Cross Wrap Oy:n Siilinjärven toimisto, mutta tuemme joustavia työtapoja sekä monipaikkatyöskentelyä. Parhaillaan lähes koko henkilökuntamme tekee töitä asiakkaiden luona, kotoa tai kesämökiltä. Toki toimistolla työpisteet ovat valmiina lähipäiviä varten.

Me Cross Wrapilla arvostamme kokemusta ja näkemystä teknologioista, koneista ja järjestelmistä, sekä kykyä innovoida ja oppia uutta. Suunnittelijan pääasiallisena tehtävänä tulee olemaan teollisuuden kuljettimien ja Cross Wrap -koneiden suunnittelu sekä kehittäminen. Toivomme, että olet jo kartuttanut kokemusta raskaan teollisuuden parista. Erityisesti arvostamme raskaan teollisuuden kuljetinsuunnittelun kokemusta.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa koulutusta, kokemusta projektityöstä sekä 3D-suunnittelu- ja PLM-ohjelmien hallintaa. Muu tekninen konesuunnittelu ja automaatio-osaaminen katsotaan hakijan eduksi.

Tehtävät tulevat sisältämään mekaniikan suunnittelun tehtäviä, alihankintayhteistyötä sekä mahdollisuuksien mukaan asennuksiin liittyviä tehtäviä suoraan asiakkaidemme luona. Tehtävän kautta avautuu näköalapaikka mielenkiintoiselle tulevaisuuden toimialalle. Ketterän tiimirakenteemme ansiosta tehtävässä pääsee mukaan kehittämään monipuolisesti käytäntöjä ja ratkaisuja.

Lisäksi toivomme, että löytäisimme työyhteisöömme hyvän työtoverin, jolta löytyy tiimityötaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

 

Laita siis hakemuksesi jo tänään ja tule meidän työkaveriksemme!

Terveisin: Cross Wrap -tiimi

 

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Cross Wrap Oy:n suunnittelutiimin johtajalta Jukka Oksmanilta 044 777 1008. Jukan tavoitat asian tiimoilta keskiviikkona 22.12.2021. klo. 12–16 sekä torstaina 13.1.2022. klo. 12–16.

 

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 16.1.2022. mennessä osoitteeseen jukka.oksman@crosswrap.com

Subscribe to our newsletter

Keep up with the latest news, blogs, tech tips, and references - join the industry insiders!

Choose from four industry-specific newsletters to receive just the right content for you.