Careers

Rekrytointi: Export coordinator

Avoimet työpaikat

 

Export coordinator

Lähetä hakemus täällä

Cross Wrap Oy valmistaa materiaalien käärintä- ja purkulaitteita tulevaisuuden eri toimialoille. Missionamme on auttaa yrityksiä ympäri maailmaa toimimaan fiksummin paalien ja pakkausten käsittelyssä, käärimisessä, avaamisessa sekä lankojen poistamisessa. Suunnittelemme ratkaisuja, jotka muuttavat kokonaisten toimialojen työskentelytapoja sekä prosesseja älykkäämmiksi, turvallisemmiksi sekä tuottavammiksi. Toisin sanoen, kun asiakkaalla on tarve, meillä on siihen ratkaisu. Asiakkaamme ovat jätteenkäsittely- ja energiateollisuuden toimijoita, muovinkierrätyksen ammattilaisia, paperikierrätyksen ja -prosessoinnin markkinajohtajia sekä puuteollisuuden huippufirmoja.

Kansainvälisessä työyhteisössämme on nyt Export Coordinatorin paikka avoimena. Tulet olemaan tärkeä tekijä viennin koordinoinnin parissa, huolehtien rahtiyhteistyöstä ja järjestelyistä, aikataulutuksesta, vientidokumentoinnista sekä varaosatilausten käsittelystä, toimituksesta ja laskutuksesta. Roolia muodostetaan myös omien vahvuuksiesi mukaisesti. Tulet osaksi Operations-tiimiä, mutta tehtävässäsi pääset työskentelemään myös yli tiimirajojen.

Tässä tehtävässä menestyy tyyppi, jolta löytyy oppimishalua, oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä. Perehdytämme ja koulutamme sinut perusteellisesti viennin saloihin. Toivomme, että sinulle on kuitenkin kertynyt jo hieman kokemusta viennin tai kansainvälisen kaupan parista. Tärkeintä on kuitenkin, että olet avoimella ja rohkealla asenteella varustettu persoona, jolta löytyy priorisointikykyä. Tukenasi on koko tiimi ja työtä teet monien eri ammattilaisten kanssa sisäisesti, mutta myös yhdessä asiakkaidemme, toimittajien ja rahtiliikkeiden kanssa. Työkielenä toimii suomi ja englanti, joiden sujuvaa osaamista odotamme myös sinulta.

Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan, turvallisuuttaan, kestävyyttään, asiakastyytyväisyyttään ja yleistä kannattavuuttaan. Tätä työtä teemme yli 40 ammattilaisen voimin. Katsomme vahvasti tulevaisuuteen ja teemme yhteisten tavoitteiden eteen töitä hyvällä fiiliksellä. Olemme reiluja ja rehtejä toisiamme kohtaan. Työnantajana olemme vakaa, kansainvälinen ja välittävä. Kasvutavoitteiden myötä meillä on jatkuvasti kehitteillä uusia liiketoiminnan aluevaltauksia. Tässä matkassa tärkeintä on kuitenkin ihminen ja inhimillisyys – välitämme toisistamme ja työyhteisöstämme. Ylläpidämme yhteishenkeä esimerkiksi yhteisten tilaisuuksien ja jo perinteeksi muodostuneen pitsaperjantain merkeissä.

Toimistomme sijaitsee Siilinjärvellä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri maailmaa. Työpisteesi odottelee täällä toimistolla valmiina, mutta meillä on myös käytössä joustavat etätyömallit. Cross Wrapilla pääset työskentelemään mukavan ja sitoutuneen työporukan kanssa sekä osaksi kansainvälisen ja jatkuvasti kehittyvän yrityksen kasvumatkaa, jossa myös sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa roolissasi. Hae siis mukaan!

Paikka täytetään osana laajempaa Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Etelä-Pohjanmaan Vientivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi. Lue lisää ohjelmasta ja tutustu mukana oleviin yrityksiin sekä avoimiin paikkoihin osoitteessa https://bang.fi/rekrytointi/rekrykoulutukset/vientivirittamo/pohjois-savo ja hae mukaan.

Yrityksen sijainti: Teollisuustie 6, 71800 Siilinjärvi
Etätyö: Joustavasti

Lisätiedot:
Aava & Bang Oy
virittamo@bang.fi
040 5130 206

Subscribe to our newsletter

Keep up with the latest news, blogs, tech tips, and references - join the industry insiders!

Choose from four industry-specific newsletters to receive just the right content for you.